In opdracht van aannemersbedrijf Peter Peters B.V. zetten wij de hoofdmaatvoering uit. Op het Sluiseiland in Vianen worden 7 herenhuizen, 3 maisonnettes en 29 appartementen gebouwd naar een ontwerp van krft uit Amsterdam.

De bouw is eind 2020 van start gegaan en de verwachting is dat in het derde kwartaal de eerste woningen kunnen worden opgeleverd.

Op het IJ in Amsterdam werkt Fund Maatvoering samen met BESIX NL en VORM aan de realisatie van 442 energie neutrale appartementen, circa 4.000m2 aan commerciële en/of gemeenschappelijk ruimten, ongeveer 240 ondergrondse parkeerplaatsen én plek voor 30 varende woonschepen. Het karakteristieke gebouw is schuin ‘afgesneden’ in de richting van IJburg, zodat het zonlicht optimaal op het binnenhof en de terraswoningen valt.

Het Sluishuis is ontworpen door de wereldberoemde Bjarke Ingels in samenwerking met Barcode Architects en is een klimatologische koploper aan de oostzijde van het centrum van Amsterdam. Het complex zal de sociale duurzaamheid in de buurt verhogen door de impact op het milieu tijdens de werkzaamheden te verlagen, de CO2-uitstoot te limiteren en door hernieuwbare materialen te gebruiken tijdens het bouwen.

Hoofdmaatvoering en monitoring in opdracht van BESIX NL en VORM

Detailmaatvoering in opdracht van Van Der Sluis Technische Bedrijven en ETB Cas Sombroek

Meer informatie over het bouwproces van Het Sluishuis? Klik hier

 

In samenwerking met Boele & van Eesteren en Betonbouw K. Stolk B.V. werkt Fund Maatvoering aan de realisatie van het luxe woningbouwproject De Hooch in Amsterdam. Voor dit project verzorgt Fund Maatvoering zowel de hoofd- als detailmaatvoering.

De Hooch is ontworpen door MVSA Architects en is toegankelijk via zowel op de Hobbemakade als de Pieter de Hoochstraat. De Hooch wordt gebouwd tussen een bestaand appartementengebouw, een hotel en een KPN centrale.

Opvallend is dat de architectuur aan de Hobbemakade anders is dan de architectuur aan de Pieter de Hoochstraat. Het aanzicht op de Hobbemakade sluit aan bij de architectuur van de stad in tegenstelling tot het aanzicht aan de Pieter de Hoochstraat. De gevel aan de Pieter de Hoochstraat heeft meer contrast met de omliggende architectuur door onder andere een overvloed aan groen middels de ingebouwde plantenbakken op de balkons.

In opdracht van Aannemersbedrijf Kwakkenbos BV verzorgt Fund Maatvoering de hoofd- en detailmaatvoering tijdens de realisatie van 59 middel dure en vrije sector huurappartementen. The Switch is een voormalig kantoorpand en wordt getransformeerd naar een modern en duurzaam woongebouw.

Het gebouw is ontworpen door Klunder Architecten en Plan Vastgoed is de opdrachtgever van dit woningbouw project.

Wilt u meer weten over dit project of over Fund Maatvoering?